سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 پایداری تولید غذا در سیستم های کشاورزی
2 راهکار های بهبود تولید و مصرف غذا در سیستم های روستایی و شهری
3 اثرات تکنولوژی های روز در تولید و سلامت غذا در سیستم های کشاورزی
4 چالش های سیستم های مختلف کشاورزی و امنیت غذایی
5 نقش عوامل محیطی و تکنولوژیکی در بروز بیماری ها: چاقی، فشار خون، دیابت، سرطان
6 عوامل اجتماعی، محیطی و اقتصادی موثر بر انتخاب بازداری رشد جمعیت، غذا و وضعیت تغذیه
7 عوامل موثر در مصرف غذا: شاخص های پویایی و ساختاری جمعیت موثر در انتخاب غذا
8 منابع اساسی موثر تولید غذا: زمین، آب، خاک و نهاده های کشاورزی
9 جغرافیای سوء تغذیه
10 رژیم های غذایی، تولید غذا، سلامت جامعه و محیط زیست
11 جایگاه کشاورزی در تولید غذا، امنیت غذایی و سلامت جامعه
12 چشم انداز های تاریخی و اکولوژیکی سیستم های تولید غذا
13 چشم انداز های تاریخی و اکولوژیکی سیستم های تولید غذا
14 ریشه های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی
15 ریشه های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی
16 معرفی سرفصل های درس، تکالیف و ارزیابی ها