1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
الزامی تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با خصوصیات عمومی باکتریها و نحوه انتقال و ایجاد آلودگی و شناسایی انها و روشهای پیشگیری و کنترل آنها |
3 |
شایستگی های پایه |
مبانی بیماری شناسی گیاهی |
4 |
اهداف یادگیری |
شنایی با خصوصیات عمومی باکتریهاو روشهای شناسایی بیماریهای گیاهی باکتریایی |
5 |
روش تدریس |
مبتنی بر سرفصل و رعایت پیوستگی مطالب ، پرسش و پاسخ، بحث گروهی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور فعال در کلاس، شرکت در مباحث طرح شده در کلاس |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر و وایت برد |
9 |
نحوه ارزشیابی |
مشارکت در مباحث ارائه شده در کلاس- حضور به موقع در کلاس-آزمون پایانی |
10 |
فایل |
Pdf File |