1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی اصلی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با گروههای مختلف باکتریهای بیماریزا در گیاهان و چگونگی ایجاد بیماری و کنترل آنها |
3 |
شایستگی های پایه |
باکتری شناسی گیاهی مقدماتی |
4 |
اهداف یادگیری |
بکارگیری دانش نظری در حیطه باکتری شناسی گیاهی و آشنایی با منابع معتبر مربوطه- ارتقاء مهارت کار آزمایشگاهی (با تمرکز بر باکتریهای گرم مثبت) |
5 |
روش تدریس |
مبتنی بر سرفصل و رعایت پیوستگی مطالب با استفاده از پاورپوینت، پرسش و پاسخ، بحث گروهی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع در کلاس، شرکت در مباحث طرح شده در کلاس،انجام و ارایه به موقع فعالیت های آزمایشگاهی |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر و تخته وایت برد |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شفاهی- ارزشیابی مستمر کارهای آزمایشگاهی-آزمون پایان ترم مربوط به یک دوم پایانی درس |
10 |
فایل |
Pdf File |