| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی با خصوصیات عمومی باکتری های بیمارگر کشاورزی، شناسایی و روشهای پیشگیری و کنترل آنها |
| 3 |
شایستگی های پایه |
باکتری شناسی گیاهی مقدماتی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
علایم بیماریهای باکتریایی، روشهای تشخیصی در باکتریها در حد جنس |
| 5 |
روش تدریس |
مبتنی بر سرفصل با استفاده از پاور پونت و فیلم های آموزشی، آزمونهای آزمایشگاهی بر اساس سرفصل |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور در کلاس، انجام آزمایشات محوله، ارایه به موقع گزارشات |
| 7 |
منبع |
|
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
مواد و امکانات آزمایشگاهی برای بخش عملی |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
تکلیف کلاسی، ارزیابی گزارشات آزمایشگاهی، پایان ترم |
| 10 |
فایل |
Pdf File |