1 |
اصول و مبانی کنترل در بیماریهای گیاهی |
|
2 |
فاکتورهای موثر در ایجاد بیماری و راهکارهای کنترل |
|
3 |
شاخص های اندازه گیری بیماری و ارزیابی خسارت |
|
4 |
اپیدمیولوژی و اهمیت آن در مدیریت بیماریهای گیاهی و فاکتورهای موثر در توسعه اپیدمی |
|
5 |
کمی سازی بیماریهای منوسیکل و حل تمرین |
|
6 |
کمی سازی بیماریهای پلی سیکل و حل تمرین |
|
7 |
تاریخچه، انواع مقاومت و مشخصات آن، توارث مقاومت و پرآزاری |
|
8 |
مکانیسم های مقاومت در گیاهان در برابر بیمارگرهای گیاهی |
|