1 |
روابط متقابل بین میکروارگانیسم ها، باکتریهای مهم بیوکنترل و خصوصیات آنها |
|
2 |
متابولیتهای تولیدی میکروارگانیسم های مفید و نقش آنها در بیوکنترل |
|
3 |
سیستم های تنظیم کننده رفتار باکتریهای بیوکنترل |
|
4 |
ممانعت از فعالیت سیستم حد نصاب احساس در باکتری |
|
5 |
مقاومت بیمارگرهای گیاهی در مقابل عوامل بیوکنترل |
|
6 |
معیارهای چگونگی انتخاب عامل بیوکنترل کارا با پتانسیل تجاری سازی |
|
7 |
پتانسیل روشهای بیوتکنولوژی در توسعه فرمولاسیون های میکروبی و موانع توسعه کنترل بیولوژیک |
|
8 |
روند تجاری سازی عوامل محرک رشد در کشاورزی پایدار |
|
9 |
|
|