| 1 |  |  | 
																			
											| 2 |  |  | 
																			
											| 3 |  |  | 
																			
											| 4 |  |  | 
																			
											| 5 |  |  | 
																			
											| 6 |  |  | 
																			
											| 7 |  |  | 
																			
											| 8 |  |  | 
																			
											| 9 |  |  | 
																			
											| 10 |  |  | 
																			
											| 11 | باکتریهای گرم مثبت -کلیات |  | 
																			
											| 12 |  |  | 
																			
											| 13 | کشت، نحوه جداسازی و محیط های کشت باکتری های گرم مثبت |  | 
																			
											| 14 | فرمیکوتس و مکانیسم اسپورزایی در جنس باسیلوس |  | 
																			
											| 15 | مالیکوتها- طبقه بندی، ژنتیک، علائم، بیماریزایی |  | 
																			
											| 16 | باکتریهای سخت کشت |  | 
																			
											| 17 | اکتینوباکتریها: طبقه بندی، مرفولوژی، ویژگیهای متابولیکی و تاکسونومی شیمیایی |  | 
																			
											| 18 | شناسایی باکتریها براساس روشهای فنوتیپی و مولکولی رایج |  | 
																			
											| 19 | اکتینوباکتریها: خصوصیات بیوشمیایی، علائم، ژنتیک، مکانیسم بیماریزایی و کنترل |  | 
																			
											| 20 | اکتینوباکتریها: خصوصیات بیوشمیایی، علائم، ژنتیک، مکانیسم بیماریزایی و کنترل |  | 
																			
											| 21 | شاخص های بیماریزایی و پرآزاری در باکتری ها |  |