1 |
|
|
2 |
|
|
3 |
|
|
4 |
|
|
5 |
|
|
6 |
|
|
7 |
|
|
8 |
|
|
9 |
|
|
10 |
|
|
11 |
باکتریهای گرم مثبت -کلیات |
|
12 |
|
|
13 |
کشت، نحوه جداسازی و محیط های کشت باکتری های گرم مثبت |
|
14 |
فرمیکوتس و مکانیسم اسپورزایی در جنس باسیلوس |
|
15 |
مالیکوتها- طبقه بندی، ژنتیک، علائم، بیماریزایی |
|
16 |
باکتریهای سخت کشت |
|
17 |
اکتینوباکتریها: طبقه بندی، مرفولوژی، ویژگیهای متابولیکی و تاکسونومی شیمیایی |
|
18 |
شناسایی باکتریها براساس روشهای فنوتیپی و مولکولی رایج |
|
19 |
اکتینوباکتریها: خصوصیات بیوشمیایی، علائم، ژنتیک، مکانیسم بیماریزایی و کنترل |
|
20 |
اکتینوباکتریها: خصوصیات بیوشمیایی، علائم، ژنتیک، مکانیسم بیماریزایی و کنترل |
|
21 |
شاخص های بیماریزایی و پرآزاری در باکتری ها |
|