| 1 |
جایگاه تاکسونومیک باکتری ها در بین موجودات زنده و اهمیت آنها |
|
| 2 |
ویژگی های ساختاری پروکاریوت ها و کیفیت سنتز پروتئین در آنها |
|
| 3 |
رده بندی باکتریها بر اساس روشهای فنوتیپی، شیمیوتاکسونومی و مولکولی |
|
| 4 |
ادامه رده بندی باکتریها بر اساس روشهای فنوتیپی، شیمیوتاکسونومی و مولکولی |
|
| 5 |
فیلوژنی باکتری ها |
|
| 6 |
تاکسونومی پلی فازی |
|
| 7 |
معرفی باکتریهای مهم خاکزی و مشخصات آنها |
|
| 8 |
فتوتروف ها |
|
| 9 |
پروتئوباکتریها |
|
| 10 |
فیرمی کیوتها |
|
| 11 |
کرینه فرم ها |
|
| 12 |
اکتینوباکتریها |
|