| 1 |
روابط متقابل بین میکروارگانیسم ها، باکتریهای مهم بیوکنترل و خصوصیات آنها |
|
| 2 |
متابولیتهای تولیدی میکروارگانیسم های مفید و نقش آنها در بیوکنترل |
|
| 3 |
سیستم های تنظیم کننده رفتار باکتریهای بیوکنترل |
|
| 4 |
ممانعت از فعالیت سیستم حد نصاب احساس در باکتری |
|
| 5 |
مقاومت بیمارگرهای گیاهی در مقابل عوامل بیوکنترل |
|
| 6 |
معیارهای چگونگی انتخاب عامل بیوکنترل کارا با پتانسیل تجاری سازی |
|
| 7 |
پتانسیل روشهای بیوتکنولوژی در توسعه فرمولاسیون های میکروبی و موانع توسعه کنترل بیولوژیک |
|
| 8 |
روند تجاری سازی عوامل محرک رشد در کشاورزی پایدار |
|
| 9 |
|
|