| 1 | باکتریهای گرم مثبت -کلیات |  | 
																			
											| 2 | کشت، نحوه جداسازی و محیط های کشت باکتری های گرم مثبت |  | 
																			
											| 3 | فرمیکوتس و مکانیسم اسپورزایی در جنس باسیلوس |  | 
																			
											| 4 | مالیکوتها- طبقه بندی، ژنتیک، علائم، بیماریزایی |  | 
																			
											| 5 | باکتریهای سخت کشت |  | 
																			
											| 6 | اکتینوباکتریها: طبقه بندی، مرفولوژی، ویژگیهای متابولیکی و تاکسونومی شیمیایی |  | 
																			
											| 7 | شناسایی باکتریها براساس روشهای فنوتیپی و مولکولی رایج |  | 
																			
											| 8 | اکتینوباکتریها: خصوصیات بیوشمیایی، علائم، ژنتیک، مکانیسم بیماریزایی و کنترل |  | 
																			
											| 9 | اکتینوباکتریها: خصوصیات بیوشمیایی، علائم، ژنتیک، مکانیسم بیماریزایی و کنترل |  | 
																			
											| 10 | شاخص های بیماریزایی و پرآزاری در باکتری ها |  | 
																			
											| 11 | آزمونهای بیماریزایی و فوق حساسیت در باکتری ها |  | 
																			
											| 12 | روشهای آزمایشگاهی جداسازی و شناسایی جنس باسیلوس |  | 
																			
											| 13 | روشهای آزمایشگاهی جداسازی و شناسایی جنس استرپتومایسس |  |