1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
واحد تخصصی جراحی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با بیماری های اندام حرکتی در نشخوارکنندگان |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با آناتومی اندام های حرکتی در نشخوارکنندگان |
4 |
اهداف یادگیری |
فراگیری اصول معاینه، تشخیص، درمان و مدیریت لنگش در نشخوارکنندگان |
5 |
روش تدریس |
برگزاری کلاس تئوری، ارائه پاورپوینت و فیلم های آموزشی، ارائه توضیحات کاربردی در نشخوارکنندگان ارجاعی به درمانگاه دانشکده دامپزشکی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور منظم در کلاس و مدیریت نشخوارکنندگان ارجاعی به بخش جراحی |
7 |
منبع |
Weaver AD, Atkinson O, St. Jean G, Steiner A. Bovine surgery and lameness. Third edition, 2018. Wiley-Blackwell. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت ها و فیلم های آموزشی، تجهیزات و امکانات مورد استفاده جهت معاینه اندام های حرکتی و انجام جراحی های اندام های حرکتی در نشخوارکنندگان |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حضور منظم در کلاس ها و بخش جراحی، پرسش و پاسخ در کلاس، مدیریت نشخوارکنندگان ارجاعی به بخش جراحی، امتحان تئوری |
10 |
فایل |
Pdf File |