1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
واحد تخصصی رشته جراحی دامپزشکی |
2 |
هدف کلی |
کسب مهارت کافی در روش های جراحی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با تکنیک های اولیه جراحی |
4 |
اهداف یادگیری |
فراهم آمدن امکان جراحی بر روی بیماران ارجاعی |
5 |
روش تدریس |
برگزاری جلسات حضوری در بخش، ارائه توضیحات، مدل سازی بر روی مولاژ |
6 |
وظایف دانشجو |
مطالعه و انجام تکنیک های توضیح داده شده |
7 |
منبع |
Hendrickson DA, Baird AN. Turner and McIlwraith's techniques in large animal surgery, Fourth Edition, 2013 |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت های آموزشی، ابزار جراحی، مولاژ |
9 |
نحوه ارزشیابی |
مشارکت در مباحث و فعالیت عملی |
10 |
فایل |
Pdf File |