1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
علوم بالینی |
2 |
هدف کلی |
فراگیری تکنیک های جراحی رایج در تک سمیان |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول جراحی و هوشبری در دامپزشکی |
4 |
اهداف یادگیری |
نحوه آماده سازی، بیهوش کردن، مانیتورینگ بیهوشی، انجام جراحی، ریکاوری و مدیریت پس از جراحی |
5 |
روش تدریس |
استفاده از پاورپوینت ها و فیلم های آموزشی، تدریس تئوری و عملی |
6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت در مراحل مختلف آماده سازی، بیهوشی، جراحی و ریکاوری، مدیریت پس از جراحی، پاسخ به سوالات مطرح شده در هر جلسه و ارائه گزارش کار |
7 |
منبع |
Hendrickson DA, Baird AN. Turner and McIlwraith's techniques in large animal surgery, Forth Edition, 2013.
جزوه کلاس |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت و فیلم آموزشی، حیوان، تجهیزات آماده سازی، بیهوشی و جراحی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
میزان فعالیت در کلاس، پاسخ و پرسش در هر جلسه، ارزیابی گزارش کار، امتحان تئوری |
10 |
فایل |
Pdf File |