1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آشنا نمودن دانشجو با اصول مدیریت، نکات کلیدی در مدیریت شیلاتی و آبزی پروری و نیز قوانین و دستوالعملهای موجود |
3 |
شایستگی های پایه |
ندارد |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با قوانین و دستوالعملهای شیلاتی، آشنایی با نظریه های قدیم و جدید مدیریتی، آشنایی با مفاهیم مدیریتی همچون تصمیم گیری، برنامه ریزی، سازماندهی و هدایت و کنترل، آشنایی با مدیریت واحدهای هچری، سردابی و گرمابی و خاویاری، آشنایی با مبانی حقوق اساسی |
5 |
روش تدریس |
آموزش حضوری
آموزش بر خط از طریق وبینار
بارگذاری مطالب در سامانه vu |
6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت فعال در مباحث مربوطه
آمادگی یافتن جهت آزمونک، آزمون میانترم و پایان ترم
انجام تحقیق کلاسی |
7 |
منبع |
1- خسروی، ح.، 1357. حقوق اساسی1. انتشارات دانشگاه پیام نور، 221ص
2-رضاییان، ع.، 1392. اصول مدیریت. سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها. 323ص
3-دستورالعملهای شیلات ایران. سایت شیلات ایران
4-عادلی، ا.، عباسپور نادری، ر.، 1396. مجموعه قوانین و مقررات شیلات ایران. انشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
5- صالحی، ح.، 1389. مدیریت و برنامه ریزی شیلاتی. موسسه تحقیقات شیلات ایران |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
فایل صوتی
فایل پاورپوینت
فایل وورد
آموزش بر خط |
9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون میان ترم
آزمون پایان ترم
تحقیق کلاسی |
10 |
فایل |
Pdf File |