| 1 |
تبیین سرفصل |
|
| 2 |
اهمیت سیستماتیک و رده بندی |
|
| 3 |
اهمیت سیستماتیک و رده بندی |
|
| 4 |
صفات مورد استفاده در رده بندی |
|
| 5 |
صفات مورد استفاده در رده بندی |
|
| 6 |
صفات مورد استفاده در رده بندی2 |
|
| 7 |
صفات مورد استفاده در رده بندی2 |
|
| 8 |
تاریخچه رده بندی ماهی ها |
|
| 9 |
تاریخچه رده بندی ماهی ها |
|
| 10 |
- |
|
| 11 |
آزمونک |
|
| 12 |
میکسینی ها |
|
| 13 |
لامپریها |
|
| 14 |
ماهیان غضروفی |
|
| 15 |
ماهیان غضروفی |
|
| 16 |
گوشت بالگان |
|
| 17 |
ماهیان استخوانی عالی- خاربالگان |
|
| 18 |
بیچیرها، تاسماهیان |
|
| 19 |
نوبالگان |
|
| 20 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
| 21 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
| 22 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
| 23 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
| 24 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
| 25 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
| 26 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
| 27 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
| 28 |
- |
|
| 29 |
|
|