1 |
تبیین سرفصل |
|
2 |
اهمیت سیستماتیک و رده بندی |
|
3 |
اهمیت سیستماتیک و رده بندی |
|
4 |
صفات مورد استفاده در رده بندی |
|
5 |
صفات مورد استفاده در رده بندی |
|
6 |
صفات مورد استفاده در رده بندی2 |
|
7 |
صفات مورد استفاده در رده بندی2 |
|
8 |
تاریخچه رده بندی ماهی ها |
|
9 |
تاریخچه رده بندی ماهی ها |
|
10 |
- |
|
11 |
آزمونک |
|
12 |
میکسینی ها |
|
13 |
لامپریها |
|
14 |
ماهیان غضروفی |
|
15 |
ماهیان غضروفی |
|
16 |
گوشت بالگان |
|
17 |
ماهیان استخوانی عالی- خاربالگان |
|
18 |
بیچیرها، تاسماهیان |
|
19 |
نوبالگان |
|
20 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
21 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
22 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
23 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
24 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
25 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
26 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
27 |
ماهیان استخوانی عالی |
|
28 |
- |
|
29 |
|
|