دکتر مهرداد سرخیل

استادیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 بررسی ساختمان عضله ماهی
2 بررسی ترکیبات شیمیایی گوشت ماهی
3 جمود نعشی و اهمیت آن در عمل آوری
4 شرح مکانیسم انواع فساد در ماهی و فرآورده های آن
5 روشهای اندازه گیری درجه فساد در ماهی بوسیله آزمایشات شیمیایی
6 چگونگی سرد کردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری
7 روشهای مختلف تولید یخ
8 روشهای انجماد ماهی
9 نگهداری ماهی منجمد در انبار
10 کنسرو کردن ماهی
11 تهیه آرد و روغن ماهی
12 عمل آوری خاویار
13 نحوه تهیه فرآورده های تخمیری حاصل از ماهی
14 نحوه تهیه سوریمی
15 نحوه تهیه سوسیس ماهی