1 |
بررسی ساختمان عضله ماهی |
|
2 |
شرح مکانیسم انواع فساد در ماهی و فرآورده های آن |
|
3 |
روشهای اندازه گیری درجه فساد در ماهی بوسیله آزمایشات شیمیایی |
|
4 |
چگونگی سرد کردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری |
|
5 |
روشهای مختلف تولید یخ |
|
6 |
روشهای انجماد ماهی |
|
7 |
نگهداری ماهی منجمد در انبار |
|
8 |
نحوه تهیه کنسرو ماهی |
|
9 |
بررسی نحوه بروز فساد در کنسرو ماهی |
|
10 |
نحوه تهیه روغن و پودر ماهی |
|
11 |
روش عمل آوری خاویار |
|
12 |
روش تهیه سوسیس ماهی |
|
13 |
بررسی ترکیبات شیمیایی گوشت ماهی |
|
14 |
روش تهیه سوریمی و ماریناد |
|
15 |
روش نمک سود کردن ماهی |
|
16 |
روش دودی کردن ماهی |
|