1 |
تعریف علم میکروبیولوژی و تاریخ |
|
2 |
ساختمان باکتریها (غشا سلولی و عملکردهای آن) |
|
3 |
ساختمان باکتریها (دیواره سلولی. کپسول) |
|
4 |
ساختمان باکتریها (ساختارهای سطحی سلول) |
|
5 |
شرایط لازم برای رشد باکتریها |
|
6 |
منحنی رشد |
|
7 |
منحنی رشد |
|
8 |
ژنتیک باکتریها |
|
9 |
سلول یوکاریوت: قارچ . پروتوزوئر. جلبک |
|
10 |
انواع میکروسکوپ |
|
11 |
کنترل میکروارگانیسم ها |
|
12 |
آنتی بیوتیکها |
|
13 |
متابولیسم باکتریها (تنفس، تخمیر) |
|
14 |
متابولیسم باکتریها (تنفس، تخمیر) |
|
15 |
بیوتکنولوژی و محصولات تجاری |
|
16 |
بیوتکنولوژی و محصولات تجاری |
|
17 |
بیوتکنولوژی و محصولات تجاری |
|