1 |
مولکولهای زیستی |
|
2 |
تاریخچه علم میکروبیولوژی. |
|
3 |
توصیف درخت حیات. توصیف مفاهیم پروکاریوت و یوکاریوت |
|
4 |
ساختمان باکتریها (غشا سلولی و عملکردهای آن) |
|
5 |
ساختمان باکتریها (دیواره سلولی) |
|
6 |
ساختمان باکتریها (کپسول، تاژک، اسپور و اسپورزایی) |
|
7 |
محیط کشت های میکروبی، انواع کشت |
|
8 |
سیستم های رشد، منحنی رشد |
|
9 |
سیستم های رشد، منحنی رشد |
|
10 |
اثر عوامل محیطی بر رشد میکروبها |
|
11 |
ژنتیک باکتریها |
|
12 |
ژنتیک باکتریها |
|
13 |
سلول یوکاریوت: قارچ . پروتوزوئر. جلبک |
|
14 |
انواع میکروسکوپ |
|
15 |
روشهای کنترل رشد میکروارگانیسم ها |
|
16 |
آنتی بیوتیکها |
|
17 |
متابولیسم باکتریها (تنفس، تخمیر) |
|
18 |
متابولیسم باکتریها (تنفس، تخمیر) |
|
19 |
رده بندی باکتریها |
|
20 |
میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
21 |
میکروبیولوژی پزشکی |
|
22 |
میکروبیولوژی صنعتی |
|