1 |
آشنایی با تاریخ علم میکروبیولوژی محیطی و پیشگامان این علم |
|
2 |
اهمیت میکروارگانیسم ها در محیط |
|
3 |
روابط همزیستی در دنیای میکروارگانیسم ها |
|
4 |
آشنایی با روشهای تغذیهای میکروارگانیسمها در محیط |
|
5 |
چرخه کربن و میکروارگانیسم های فتوسنتز کننده |
|
6 |
چرخه کربن و میکروارگانیسم های تجزیهکننده ترکیبات کربنی |
|
7 |
چرخه نیتروژن: میکروارگانیسم های تثبیت کنند نیتروژن به صورت آزاد و همزیست |
|
8 |
چرخه نیتروژن: میکروارگانیسم های آمونیاک ساز و نیتراتساز |
|
9 |
چرخه نیتروژن: میکروارگانیسم های شورهبرداری و تجزیه ترکیبات نیتروژندار آلی |
|
10 |
چرخه گوگرد و معرفی میکروارگانیسمهای شاخص |
|
11 |
چرخه فسفر و معرفی میکروارگانیسمهای شاخص در آن و اثرات اکولوژیکی آن |
|
12 |
امتحان میان ترم |
|
13 |
ویژگیهای اکوسیستمهای مختلف آبی شامل: لایههای مختلف اقیانوسی و میکروارگانیسمهای غالب |
|
14 |
انواع متفاوت دریاچهها و تاثیر این تفاوتها بر توزیع میکروارگانیسم |
|
15 |
ویژگیهای پروکاریوتهای موجود در محیطهای آبی |
|
16 |
اهمیت اقتصادی میکروارگانیسم های آب |
|
17 |
میکروارگانیسمهای بیماریزا در آب آشامیدنی |
|
18 |
آزمایشهای باکتریایی آب آشامیدنی |
|
19 |
بررسی میکروارگانیسم های شاخص در آلودگی آب استخر |
|
20 |
ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی فاضلاب |
|
21 |
روشهای بیولوژیکی تصفیه فاضلاب |
|
22 |
تصفیه پیشرفته و نقش باکتریها، اهمیت پساب در آلودگی آبهای شیرین |
|
23 |
میکروبیولوژی هوا |
|