1 |
آشنایی بامقررات وایمنی کار در آزمایشگاه میکروبیولوژی، معرفی وسایل و دستگاهها، توضیح انواع روشهای استریلیزاسیون و سطوح ایمنی زیستی |
|
2 |
آشنایی با انواع محیط های کشت و نحوه تهیه آنها، ساختن چند محیط کشت جامد، نیمه جامد ومایعواستریلکردنآنها |
|
3 |
آشنایی با انواع روشهای کشت، انجام کشت درمحیط های کشت جامد، نیمه جامد و مایع |
|
4 |
آشنایی با مشخصات کلنی میکروارگانیسم ها و بررسی تولید رنگیزه ها در آنها، آشنایی با عملکرد انواع زیست نشانگر) بیواندیکاتور( اتوکﻼو) |
|
5 |
مشاهده میکروارگانیسمها به صورت زنده و مطالعه حرکت) خیسانده یونجه ،آشنایی با تهیه گسترش میکروبی |
|
6 |
آشنایی با رنگها و ساز و کار عملکرد آنها، انجام رنگآمیزی ساده و منفی |
|
7 |
رنگ آمیزی گرم از چند میکروارگانیسم، تعیین واکنش گرم |
|
8 |
رنگ آمیزی اختصاصی آندوسپور باکتری |
|
9 |
نمونه برداری از خاک و کشت به روش pour plate و spread plateو رنگ آمیزی گرم نمونه ها |
|
10 |
بررسی اثر عوامل شیمیایی بر روی رشد میکروارگانیسمها اثر عوامل ضدعفونی کننده و آنتی بیوتیکها |
|
11 |
شناسایی میکروارگانیسمها، صفات فیزیولوژیکی،( آزمونهای اکسیداسیون وتخمیر) کشت در محیط های قندی |
|
12 |
مرور کل جلسات، رفع اشکال |
|