| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
در این درس دانشجویان با برخی استراتژی های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های پیرازایمان آشنا می شود. |
| 2 |
هدف کلی |
تربیت متخصصین دامپزشکی مسلط به استراتژی های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های پیرا زایمان و مسلط به استفاده از ازت غیر پروتیینی در جیره نشخوارکنندگان و توانمند در کشف تقلب و تشخیص و جلوگیری از مسمومیت با این ترکیبات. |
| 3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول تغذیه دام و جیره نویسی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آموزش دامپزشکان توانمند در ارائه مشاوره استراتژیک تغذیه به گله های شیری و گله های گوسفند و بز به عنوان جنبه ای از طب پیشگیری دامپزشکی |
| 5 |
روش تدریس |
تدریس مجازی به همراه مجهز بودن دانشجو به کامپیوتر برای انجام همزمان تمرین های سر کلاس |
| 6 |
وظایف دانشجو |
مرور و انجام تمرینات ارائه شده سرکلاس در منزل |
| 7 |
منبع |
مهدی محبی، 1391، گاوهای شیری (تغذیه کاربردی و پیشگیری از بیماریهای متابولیک) انتشارات دانشگاه شیراز |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر یا لپ تاپ شخصی |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان کتبی آخر ترم به صورت حل مسئله |