| 1 |
اصول ایمنی در آ زمایشگاه |
|
| 2 |
اندازه گیری رطوبت در مواد غذایی |
|
| 3 |
اشنایی با روش های تولید و توزیع خوراک در واحدهای دامپروری |
|
| 4 |
آشنایی با انواع خوراک دام |
|
| 5 |
اندازه گیری خاکستر و کانیها |
|
| 6 |
اندازه گیری نمک در آب و خوراک دام |
|
| 7 |
کربوهیدراتها در تجزیه خوراک دام (1) |
|
| 8 |
اندازه گیری پروتیین خام در خوراک دام |
|
| 9 |
اندازه گیری ازت آزاد در خوراک دام |
|
| 10 |
کربوهیدراتها در تجزیه خوراک دام (2) |
|
| 11 |
اندازه گیری چربی خام |
|
| 12 |
تشخیص وجود اوره در خوراک دام |
|
| 13 |
پروتیین خام در تجزیه خوراک دام |
|
| 14 |
اندازه گیری گوسیپول در تخم پنبه و کنجاله تخم پنبه |
|
| 15 |
اندازه گیری کلسیم در خوراک دام |
|
| 16 |
اهمیت عدد پراکسید و ازت آزاد در خوراک دام |
|
| 17 |
اندازه گیری فسفر در خوراک دام |
|
| 18 |
اندازه گیری ویتامین ها در خوراک دام |
|
| 19 |
روش های فرآوری خوراک دام |
|
| 20 |
اندازه گیری فیبر خام |
|
| 21 |
اندازه گیری NDF و ADF |
|
| 22 |
نمونه گیری از خوراک دام |
|
| 23 |
امتحان |
|
| 24 |
مقدمه |
|