1 |
اصول ایمنی در آ زمایشگاه |
|
2 |
اندازه گیری رطوبت در مواد غذایی |
|
3 |
اشنایی با روش های تولید و توزیع خوراک در واحدهای دامپروری |
|
4 |
آشنایی با انواع خوراک دام |
|
5 |
اندازه گیری خاکستر و کانیها |
|
6 |
اندازه گیری نمک در آب و خوراک دام |
|
7 |
کربوهیدراتها در تجزیه خوراک دام (1) |
|
8 |
اندازه گیری پروتیین خام در خوراک دام |
|
9 |
اندازه گیری ازت آزاد در خوراک دام |
|
10 |
کربوهیدراتها در تجزیه خوراک دام (2) |
|
11 |
اندازه گیری چربی خام |
|
12 |
تشخیص وجود اوره در خوراک دام |
|
13 |
پروتیین خام در تجزیه خوراک دام |
|
14 |
اندازه گیری گوسیپول در تخم پنبه و کنجاله تخم پنبه |
|
15 |
اندازه گیری کلسیم در خوراک دام |
|
16 |
اهمیت عدد پراکسید و ازت آزاد در خوراک دام |
|
17 |
اندازه گیری فسفر در خوراک دام |
|
18 |
اندازه گیری ویتامین ها در خوراک دام |
|
19 |
روش های فرآوری خوراک دام |
|
20 |
اندازه گیری فیبر خام |
|
21 |
اندازه گیری NDF و ADF |
|
22 |
نمونه گیری از خوراک دام |
|
23 |
امتحان |
|
24 |
مقدمه |
|