سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه‌ای بر بیوشیمی
2 ترکیب، ساختار و ویژگی‌های مولکول آب
3 اهمیت آب در واکنش‌های بیوشیمیایی
4 آب به عنوان حلال در سلول‌های گیاهی
5 درک pH و اهمیت آن
6 نقش بافرها در سیستم‌های بیولوژیکی
7 پروتئین‌ها: ساختار و عملکرد
8 اسیدهای آمینه: ساختار و ویژگی‌ها
9 مکانیسم سنتز پروتئین‌ها
10 گروه‌بندی اسیدهای آمینه
11 گروه‌بندی اسیدهای آمینه (ادامه)
12 میان ترم
13 یونیزاسیون و تیتراسیون اسیدهای آمینه
14 رسم ساختار اسیدهای آمینه بصورت عملی
15 اسیدهای آمینه نادر و تغییرات پس از ترجمه
16 بیوسنتز اسیدهای آمینه
17 متابولیسم اسیدهای آمینه
18 تغییرات پس از ترجمه پروتئین‌ها
19 روش‌های استخراج و جداسازی پروتئین‌ها
20 روش‌های خالص‌سازی پروتئین‌ها
21 روش‌های آنالیز پروتئین‌ها
22 ساختار قندها و انواع آن‌ها
23 دیساکاریدها
24 الیگوساکاریدها
25 پلی‌ساکاریدها و انواع آن‌ها و کارکردهای زیستی
26 بیوسنتز قندها
27 نقش قندها در برهمکنش میان گیاه و بیمارگرها
28 گلیکولیز و نقش آن
29 اسیدهای چرب: ساختار و ویژگی‌ها
30 لیپیدها و نقش زیستی آن‌ها
31 اسیدهای نوکلئیک
32 ساختار DNA و RNA
33 ساختار و عملکرد آنزیم‌ها
34 مکانیزم‌های عمل آنزیم
35 پایان ترم