1 |
مقدمهای بر بیوشیمی |
|
2 |
ترکیب، ساختار و ویژگیهای مولکول آب |
|
3 |
اهمیت آب در واکنشهای بیوشیمیایی |
|
4 |
آب به عنوان حلال در سلولهای گیاهی |
|
5 |
درک pH و اهمیت آن |
|
6 |
نقش بافرها در سیستمهای بیولوژیکی |
|
7 |
پروتئینها: ساختار و عملکرد |
|
8 |
اسیدهای آمینه: ساختار و ویژگیها |
|
9 |
مکانیسم سنتز پروتئینها |
|
10 |
گروهبندی اسیدهای آمینه |
|
11 |
گروهبندی اسیدهای آمینه (ادامه) |
|
12 |
میان ترم |
|
13 |
یونیزاسیون و تیتراسیون اسیدهای آمینه |
|
14 |
رسم ساختار اسیدهای آمینه بصورت عملی |
|
15 |
اسیدهای آمینه نادر و تغییرات پس از ترجمه |
|
16 |
بیوسنتز اسیدهای آمینه |
|
17 |
متابولیسم اسیدهای آمینه |
|
18 |
تغییرات پس از ترجمه پروتئینها |
|
19 |
روشهای استخراج و جداسازی پروتئینها |
|
20 |
روشهای خالصسازی پروتئینها |
|
21 |
روشهای آنالیز پروتئینها |
|
22 |
ساختار قندها و انواع آنها |
|
23 |
دیساکاریدها |
|
24 |
الیگوساکاریدها |
|
25 |
پلیساکاریدها و انواع آنها و کارکردهای زیستی |
|
26 |
بیوسنتز قندها |
|
27 |
نقش قندها در برهمکنش میان گیاه و بیمارگرها |
|
28 |
گلیکولیز و نقش آن |
|
29 |
اسیدهای چرب: ساختار و ویژگیها |
|
30 |
لیپیدها و نقش زیستی آنها |
|
31 |
اسیدهای نوکلئیک |
|
32 |
ساختار DNA و RNA |
|
33 |
ساختار و عملکرد آنزیمها |
|
34 |
مکانیزمهای عمل آنزیم |
|
35 |
پایان ترم |
|