| 1 |
مقدمهای بر بیوشیمی |
|
| 2 |
ترکیب، ساختار و ویژگیهای مولکول آب |
|
| 3 |
اهمیت آب در واکنشهای بیوشیمیایی |
|
| 4 |
آب به عنوان حلال در سلولهای گیاهی |
|
| 5 |
درک pH و اهمیت آن |
|
| 6 |
نقش بافرها در سیستمهای بیولوژیکی |
|
| 7 |
پروتئینها: ساختار و عملکرد |
|
| 8 |
اسیدهای آمینه: ساختار و ویژگیها |
|
| 9 |
مکانیسم سنتز پروتئینها |
|
| 10 |
گروهبندی اسیدهای آمینه |
|
| 11 |
گروهبندی اسیدهای آمینه (ادامه) |
|
| 12 |
میان ترم |
|
| 13 |
یونیزاسیون و تیتراسیون اسیدهای آمینه |
|
| 14 |
رسم ساختار اسیدهای آمینه بصورت عملی |
|
| 15 |
اسیدهای آمینه نادر و تغییرات پس از ترجمه |
|
| 16 |
بیوسنتز اسیدهای آمینه |
|
| 17 |
متابولیسم اسیدهای آمینه |
|
| 18 |
تغییرات پس از ترجمه پروتئینها |
|
| 19 |
روشهای استخراج و جداسازی پروتئینها |
|
| 20 |
روشهای خالصسازی پروتئینها |
|
| 21 |
روشهای آنالیز پروتئینها |
|
| 22 |
ساختار قندها و انواع آنها |
|
| 23 |
دیساکاریدها |
|
| 24 |
الیگوساکاریدها |
|
| 25 |
پلیساکاریدها و انواع آنها و کارکردهای زیستی |
|
| 26 |
بیوسنتز قندها |
|
| 27 |
نقش قندها در برهمکنش میان گیاه و بیمارگرها |
|
| 28 |
گلیکولیز و نقش آن |
|
| 29 |
اسیدهای چرب: ساختار و ویژگیها |
|
| 30 |
لیپیدها و نقش زیستی آنها |
|
| 31 |
ساختار DNA و RNA |
|
| 32 |
ساختار و عملکرد آنزیمها |
|
| 33 |
مکانیزمهای عمل آنزیم |
|
| 34 |
پایان ترم |
|