1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی و2 واحدی ارایه می گردد |
2 |
هدف کلی |
مطالغه کیفیت گروه های مختلف محصولات باغبانی از دیدگاه فیزیولوژی |
3 |
شایستگی های پایه |
---- |
4 |
اهداف یادگیری |
آموزش استاندارد سازی کیفیت محصولات باغبانی |
5 |
روش تدریس |
اینترنت
ویدیو پروجکشن |
6 |
وظایف دانشجو |
ارایه سمینار در ارتباط با موضوعات کیفیت در محصولات باغبانی |
7 |
منبع |
روش های آزمایشکاهی تجزیه ای در علوم باغبانی . نوشته یونس مستوفی و فرزانه نجفی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدیو پروجکشن |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزشیابی مستمر(10)
آزمون میان ترم(20)
آزمون پایان ترم(60 تا 100) |