| 1 |
تهیه محیط کشت های باکتری |
|
| 2 |
جداسازی باکتری از بافتهای گیاهی |
|
| 3 |
خالص سازی باکتریها |
|
| 4 |
آزمونهای بیوشیمیایی باکتری شناسی |
|
| 5 |
آزمونهای بیماریزایی باکتریهای گیاهی |
|
| 6 |
آزمونهای فیزیولوژیکی در تشخیص باکتریها |
|
| 7 |
آزمونهای ملکولی در تشخیص باکتریها |
|
| 8 |
نگهداری باکتریها |
|
| 9 |
تهیه محیط کشت های باکتری |
|
| 10 |
جداسازی باکتری از بافتهای گیاهی |
|
| 11 |
خالص سازی باکتریها |
|
| 12 |
آزمونهای بیوشیمیایی باکتری شناسی |
|
| 13 |
آزمونهای بیماریزایی باکتریهای گیاهی |
|
| 14 |
آزمونهای فیزیولوژیکی در تشخیص باکتریها |
|
| 15 |
آزمونهای ملکولی در تشخیص باکتریها |
|
| 16 |
نگهداری باکتریها |
|
| 17 |
آزمونهای بیوشیمیایی باکتری شناسی |
|