# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | دو واحد - کارشناسی ارشد |
2 | هدف کلی | بررسی اهمیت شناخت ساختار و فیزیولوژی میکروارگانیسم های مختلف |
3 | شایستگی های پایه | آشنایی با میکروبیولوژی غذایی |
4 | اهداف یادگیری | بررسی اهمیت شناخت ساختار و فیزیولوژی میکروارگانیسم های مختلف |
5 | روش تدریس | مجازی |
6 | وظایف دانشجو | انجام تکالیف - حضور فعال |
7 | منبع | لاتین |
8 | مواد و امکانات آموزشی | اینترنت |
9 | نحوه ارزشیابی | کوییز، تکالیف، میان ترم، پایان ترم |