# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | دو واحد - کارشناسی ارشد |
2 | هدف کلی | بررسی اهمیت شناخت ساختار و عملکرد قارچ های خوراکی و صنعتی |
3 | شایستگی های پایه | میکروبیولوژی عمومی و غذایی |
4 | اهداف یادگیری | بررسی اهمیت شناخت ساختار و عملکرد قارچ های خوراکی و صنعتی |
5 | روش تدریس | مجازی |
6 | وظایف دانشجو | حضور فعال و انجام تکالیف |
7 | منبع | لاتین |
8 | مواد و امکانات آموزشی | اینترنت |
9 | نحوه ارزشیابی | میان ترم، پایان ترم، کوییز |