طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره دو واحد - کارشناسی ارشد
2 هدف کلی بررسی اهمیت شناخت ساختار و عملکرد قارچ های خوراکی و صنعتی
3 شایستگی های پایه میکروبیولوژی عمومی و غذایی
4 اهداف یادگیری بررسی اهمیت شناخت ساختار و عملکرد قارچ های خوراکی و صنعتی
5 روش تدریس مجازی
6 وظایف دانشجو حضور فعال و انجام تکالیف
7 منبع لاتین
8 مواد و امکانات آموزشی اینترنت
9 نحوه ارزشیابی میان ترم، پایان ترم، کوییز