1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تغذیه گیاهی، تولید و کیفیت بذر به ارزش 2 واحد از درس های مقطع دکتری علوم و تکنولوژی بذر می باشد. این درس به دلیل نقش رشد گیاه مادری در تولید و کیفیت بذر از جایگاه بسیار مهمی در آموزش این دوره برخوردار می باشد. |
2 |
هدف کلی |
در ابتدا نقش عوامل محیطی و خصوصیات فیزیولوژیک گیاه مادری در جذب عناصر غذایی و چگونگی اثرات تغذیه بر هر یک از مراحل رشدی تولید بذر بررسی می شود.سپس اعمال روش های محتلف در تولید بذر با کیفیت و مطلوب بررسی می شود. |
3 |
شایستگی های پایه |
بهبود ارزش غذایی گیاه و بذر معمولا همراه با کاهش مواد ضد غذایی و یا سم ها بوده است. فیزیولوژیست های گیاهی و بیولوژیست های مولکولی همراه با به نژادگران سعی در تولید ارقام زراعی دارند که بتوانند از ارزش غذایی بالا و حداقل مواد ناخواسته باشند. بنابراین روش های افزایش حداکثری جذب عناصر غذایی و تبدیل آن به عناصر مفید غذایی با استفاده از فناوری های جدید باید در دستور کار آموزش تحصیلات تکمیلی قرار گیرد. |
4 |
اهداف یادگیری |
دستیابی به دستاوردهای جدید پژوهشی به جهت آموزش دانشجویان و آشنایی آنان با این یافته ها و امکان آموزش مدیریت صحیح گیاهان جدید به منظور افزایش ارزش غذایی گیاه و بذر |
5 |
روش تدریس |
استفاده از پاور پوینت در تدریس شامل به روزترین دستاوردهای پژوهشی و آموزشی در این زمینه
استفاده آنلاین از مطالب علمی در کلاس |
6 |
وظایف دانشجو |
نوشتن مقاله کلاسی
ارائه مقاله
شرکت در بحث های پژوهشی |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر و دستگاه ویدئو پروژکتور |
8 |
نحوه ارزشیابی |
میان ترم 25 درصد
پایان ترم 50 درصد
مقاله کلاسی و ارائه در کلاس 25 درصد |
9 |
منبع |
Principles of plant nutrition. 2001. Springer |