1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس جزو دروس اختیاری در مقطع کارشناسی علوم و صنایع غذایی می باشد. این درس به بیان کلیات تکنولوژی زیستی پرداخته و برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش زیست فناوری را دارند ضروری به نظر می رسد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی کلی بامباحث مربوط به ساختار DNA، RNA،رونویسی، نسخه برداری، ترجمه، تنظیم بیان ژن، جهش،Cloning،مهندسی ژنتیک، PCR |
3 |
روش تدریس |
تدریس تئوری براساس منابع معتبر با ذکر کاربردهای صنعتی آن در صنعت غذا |
4 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع در کلاس، شرکت موثر در بحث های کلاسی به همراه شرکت منظم در آزمونک ها، آزمون میان ترم و آزمون پایان ترم |
5 |
منبع |
Advanced Topics in Molecular Biology, Kumar et al, 2001
Molecular cell biology, Lodish et al, 2008
Applied Molecular Genetics, Miesfeld et al, 1999
Molecular cloning,a laboratory manual, Sambrook, Fritsch, Maniatis, 1989
Microbiology, Prescott et al, 2002 |
6 |
نحوه ارزشیابی |
برگزاری آزمونک ها
برگزاری آزمون میان ترم
برگزاری آزمون پاین ترم |
7 |
فایل |
Pdf File |