| 1 |
• تعاریف و مفاهیم |
|
| 2 |
• روشهای مختلف تولید مواد غذایی در جهان |
|
| 3 |
• روشهای مختلف تولید مواد غذایی در جهان |
|
| 4 |
• پایداری کشاورزی و فشرده سازی اکولوژیک |
|
| 5 |
• پایداری کشاورزی و فشرده سازی اکولوژیک |
|
| 6 |
• افزایش کارایی مصرف نهاده ها |
|
| 7 |
• افزایش کارایی مصرف نهاده ها |
|
| 8 |
• مدیریت تلفیقی منابع |
|
| 9 |
• مدیریت تلفیقی منابع |
|
| 10 |
• فشرده سازی نهاده های بیولوژیک |
|
| 11 |
• فشرده سازی نهاده های بیولوژیک |
|
| 12 |
• رهیافتهای چند جنبه در مدیریت منابع |
|
| 13 |
• رهیافتهای چند جنبه در مدیریت منابع |
|
| 14 |
• افزایش خدمات اکوسیستمی در جهت فشرده سازی اکولوژیک |
|
| 15 |
• افزایش خدمات اکوسیستمی در جهت فشرده سازی اکولوژیک و |
|
| 16 |
• افزایش تنوع زیستی در راستای فشرده سازی اکولوژیک |
|