تاثیر عمل آوری کنجاله سویا با عصاره های گیاهی غنی از تانن یا ساپونین بر کنتیک مرتبه اول گوارش پذیری نیتروژن در گاو های شیری هلشتاین
کیوان خطیبی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
الگوسازی غیرخطی تأثیر بافر- قلیاها بر پاسخ های تخمیر شکمبه ای و سرنوشت نیتروژن در گاوهای شیرده هلشتاین با استفاده از روش های یادگیری ماشین و زیستی
زهرا اسدالهی سیدابادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
کارایی فراوری فیزیکی دانه جو بر ویژگی های برون تنی تخمیر شکمبه ای جیره های با توانایی درهاختن اسیدوز
سعید امدادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
تاثیرغلظت کاهنده های تنشن(کشش سطحی) بر پتانسیل تخمیرپذیری شکمبه ای دانه دانه ذرت پولکی شده در روش رطوبتی-حرارتی
شهرزاد نراقی آزاد
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۹
نقش دینامیکی پروبیوتیکها و ماهیت کربوهیدرات خوراک بر پاسخهای هضمی و میکروبی در چالشهای اسیدوز شکمبهای گاو هلشتاین
محمد الهی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۵/۰۹
اثر مشترک افزودن اسید مالیک و اسید سیتریک بر ویژگیهای تخمیر، غلظت و قابلیت هضم مواد مغذی سیلاژ یونجه
احسان خسروجردی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۴/۲۵
تبیین ارزش غذایی سیلاژ ذرت فرآوری شده با باکتری باسیلوس سوبتیلیس تراریخته و اسید فنیل لاکتیک
الناز کمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۴/۰۳
تاثیر ال_کارنیتین در جیره های دوره انتقال حاوی فیزیک متفاوت دانه غلات بر پاسخ های تولیدی و متابولیکی گاوهای شیرده هلشتاین
محمدامین مهرجردی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۳
تأثیر نوع بافر غیر آلی جیره گاوهای شیرده هلشتاین بر ویژگیهای تخمیر و سوخت-ساز نیتروژن در شکمبه
عقیل قسمتی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۱
تأثیر ماهیت پروتئین قابل متابولیسم بر کنش فاز حاد (apr) گاوهای شیرده هلشتاین با چالش اسیدوز شکمبه ای
پریسا خیراندیش
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۵/۳۰
تاثیرمقادیرمتفاوت الیاف غیرقابل هضم و فرآیند فیزیکی خوراک آغازین بر ویژگی های رشد گوساله های شیری هلشتاین
فواد گاراژیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۶/۳۰
بررسی ساختار مولکولی دانه جو فرآوری شده - شیمیایی- حرارتی- امواجی- با روشftir و تاثیر آن بر قابلیت استفاده از مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین
امیر هنرمند
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۳/۳۰
بررسی اثرافزودن اسیدسیتریک وپروپیونیک برکیفیت تخمیر،ویژگی های شیمیایی سیلاژیونجه و تاثیرآن بر ویژگی های تولیدی بره های نربلوچی
سیدمحمد حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۲/۲۰
بررسی اثر افزودن اسیدمالیک، اسیدفرمیک یا فعال کننده باکتریایی بر ویژگیهای شیمیایی و گوارش پذیری سیلاژ یونجه در برههای نر بلوچی
مهدی زیدانلویی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۲/۱۸
تاثیر بافرهای شیمیایی جیره با توازن کاتیون- آنیون مختلف بر توانایی مصرف پروتون و سوخت- ساز نیتروژن در چالش های اسیدوز شکمبه ای گاوهای شیرده هلشتاین
سعید فدائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۲/۰۵
تأثیر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس -تولید کننده پپتیدهای زیست فعال- بر ویژگی های تخمیری و میکروبی شکمبه ومتابولیکی گاوهای شیری هلشتاین با جیره های غنی از کربوهیدراتهای تند تجزیه
وداد یحفوفی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۸
تاثیر روشهای شیمیایی و آلی فراوری کنجاله سویا بر فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین در شرایط درون کیسه ای و برون تنی
سمیه محمودزائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۲۸
تاثیر سورفاکتنتها بربازدهی فرایند پخت رطوبتی-حرارتی دانه های جو و ذرت با استفاده از امواج مادون قرمز در گاوهای شیرده هلشتاین
فرزانه محمدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۷/۲۸
شاخص توازن کاتیون- آنیون یا شاخص ارزش بافری برخی از ترکیبات شیمیایی بر سوخت- ساز شکمبهای نیتروژن جیرههای گاوهای شیرده در شرایط برون تنی
زهرا اسدالهی سیدآبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
تاثیر ثبات مواد مغذی در خوراک مایع بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین
امین درزی لمراسکی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
تأثیر بومجور و مرحله رویش گیاه کوشیا اسکوپاریا (bassia scoparia (l.) a.j.scott) بر سوخت-ساز برونتنی شکمبهای نیتروژن و ویژگیهای تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین در شرایط درون تنی
جواد فلاحتی زو
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۳
تاثیر برخی اسانس های گیاهان منطقه زاگرس بر فراسنچه های تولید گاز متان ، تخمیرپذیری پروتئین و تولید پروتئین میکروبی جیره گاوهای شیرده هلشتاین در شرایط برون تنی و عملکرد تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین
سیدمسعود داودی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۲۸
مدل سازی ویژگی های گوارش پذیری برون تنی جیره های برمبنای گلوکوژنیک یا لیپوژنیک با مقادیر متفاوت پروتئین قابل تجزیه و تاثیرآن بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین
بهناز عینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۷/۰۴
تاثیر خوراک آغازین حاوی پسماند صنایع تقطیری گندم )تفاله گندم( و کنجاله سویا بر ویژگی های تولیدی و متابولیت های خونی گوساله های شیر خوار هلشتاین
محسن محروقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۳۱
تأثیر عوامل محرک رشد میکروبی شکمبه ای و روده ای گوساله های شیرخوار هلشتاین بر ویژگی های رشد، متابولیکی و تولید شیر در اولین دوره شیردهی.
حسن کارگر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۰
بهینه روش عمل آوری علف ترش شده ذرت، یونجه و جو با افزودنی های شیمیایی یا زیستی و تاثیر آن بر قابلیت استفاده از پروتئین در روده باریک در شرایط برون تنی و عملکرد تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین
سیدمحسن حسینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۳/۰۸
تاثیر برون تنی فرآوری دانه جو با ترکیبات شیمیایی یا عصاره گیاهی با توانایی تعویض کاتیون برکینتیک گوارش پذیری نشاسته و تاثیر مشترک آن با پروتئین عبوری بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین
رضا ناصرالاسلامی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۲/۰۱
تأثیر روش های مختلف عمل آوری فیزیکی دانه نخود زراعی بر مدل های برون تنی هضم شکمبه ای برای استفاده در خوراک گاوهای شیرده هلشتاین
امیرمحمد پیرزاده نائینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۰/۰۵
اثر نوکلئوسایدهای خالص بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده، آنزیم های گوارشی، فراسنجه های بیوشیمیایی سرم و عملکرد سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی
علی دانشمند
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۳/۰۹
مقایسه روشهای برون تنی سه مرحله ای آنزیمی و بخش بندی نیتروژن ( cncps) با روش کشت ثابت برای تخمین نیتروژن غیر قابل استفاده منابع خوراکی در نشخوارکنندگان
فاطمه ولی زاده دالنجان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۲/۰۷
بررسی پاسخ های تغذیه ای، فیزیولوژیکی و پاتولوژیکی جوجه های گوشتی به افزودن آرژنین و گوآنیدینو استیک اسد به جیره در شرایط عادی و تحت تنش سرما و ارزیابی میزان بیان ژن pgc-1a و بیوژنز میتوکندری در خروسهای لاین حساس به آسیت
نیما خدام باشی امامی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۱/۳۰
تاثیر جیره های بر مبنای شاخص همزمانی نیتروژن و انرژی منابع خوراکی بر تخمیر پذیری و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی
فرناز ملک جهانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۱/۱۷
بررسی ویژگی های گوارش پذیری شکمبه ای و پس از شکمبه ای پروتئین کرم خاکی(آیزینیا فوتیدا) با استفاده از روش های برون تنی
رضوان صمصامی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۹/۳۰
تاثیر مولفه های محیطی و زیستی زیان رسان بر ویژگیهای تولیدی و تولید مثلی در گاوهای هلشتاین ایران
جمیل بهرام پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۹/۱۶
بررسی تاثیر استفاده از ecgدر پروتکل اوسینک برای گاوهای شیری با سطوح بالای bun
فرشید کرمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۳/۰۵
تأثیر برخی از اسانسهای گیاهی و افزودنیهای شیمیایی بر ویژگیهای تخمیری، میکروبی و گوارش پذیری سیلاژهای ذرت، علوفه کامل جو و تریتیکاله
علی اکبر حجت پناه منتظری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۹/۲۸
تأثیر برون تنی مکمل سازی خوراک های حاوی مقادیر متفاوت علوفه به مواد متراکم با مخلوط های بافرهای شیمیایی بر ارزش اسیدزایی، تولید متان و پروتئین میکروب
مینا جعفرپوربروجنی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۸/۱۹
تاثیر مقدار و ماهیت پروتئین خوراک آغازین یا جایگزین شیر بر ویژگیهای هضمی ، رشد و پاسخهای متابولیکی گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین
محمد رضا فروزان مهر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۴
بررسی ویژگی های گوارش پذیری برون تنی جیره های گلوکوژنیک ولیپوژنیک حاوی دانه کتان وتاثیر آن بر شاخص های فیزیولوژیکی آبستنی میشهای بلوچی
مسعود دیدار خواه
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۵
تاثیر مرحله بلوغ و روش نگهداری علف یونجه بر ترکیب شیمیایی و فراهمی مواد مغذی برای گاو های شیرده با استفاده از روش dve/oeb
پریسا خیراندیش
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۵/۲۶
عنوان طرح: بررسی نقش برخی از ترکیبات ثانویه گیاهی و شیمیایی بر الگوی تخمیر شکمبه و تولید گاز متان در شرایط برون تنی(in vitro) و درون تنی (in vivo)
ملک حسین دلاور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۲۵
تاثیر استفاده از دانه کتان در خوراک گاوهای شیرده هلشتاین بر تولید گاز متان شکمبه ای در شرایط برون تنی
زهرا زمانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۳/۱۸
بررسی برخی عوامل درون خوراکی و برون خوراکی موثر بر تخمیرپذیری پروتئین و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی
علی فرامرزی گرمرودی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۳
اثر برخی فاکتورهای خوراکی درتنظیم باز چرخش اوره در نشخوارکنندگان
الیاس ابراهیمی خرم آبادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۲
تعیین تأثیر اسانسهای گیاهی آویشن و دارچین بر تجزیهپذیری پروتئین جیرههای کاملاً مخلوط به روش نوین برونتنی
محمدرضا نظری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۲/۰۲
تعیین ظرفیت و شاخص ارزش بافری برخی از ترکیبات شیمیایی و تأثیر ان بر بار اسیدی جیره های حاوی مقادیر متفاوت علف یونجه در شرایط برون تنی
محبوبه حور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۲/۰۳
اثر فرآوریهای شیمیایی ارقام مختلف دانه ی جو بر ویژگیهای تخمیر شکمبه ای و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی
سعید فدائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲
تخمین فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین و تولیدپروتئین میکربی منابع مختلف خوراکی با استفاده از روشهای برون تنی
لیلا حیدری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۲
تأثیر فرآوریهای فیزیکی و شیمیایی دانه کتان و پتانسیل اکسیداسیون و احیای شکمبه بر دینامیک گوارشپذیری و پاسخهای ایمنی گوسفند در شرایط برونتنی و درونتنی
جواد امینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۶
تخمین فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین منابع مختلف خوراکی با روش های درون کیسه ای و برون تنی
جواد فلاحتی زو
کارشناسی ارشد
|
۱۳۸۹/۱۲/۱۵
بررسی استفاده از تفاله تخمیری گندم در تغذیه گاوهای شیرده هلشتاین
سعید گوهری محمودآبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۸۹/۰۹/۰۱
تعیین مشخصات جاذب های نانوساختار و نانوحفره بنتونیت (مونت موریلنیت) و بررسی کارایی آنها جهت سمیت زدایی آفلاتوکسین b1 در شرایط برون تنی (in vitro) و درون تنی (in vivo).
محسن مجتهدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۸۹/۰۸/۰۹
تبیین مدلهای دینامیکی گوارش پذیری نشاسته ارقام مختلف دانههای جو ایرانی در شرایط درون تنی و برون تنی