فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۵۳

تاثیر عمل آوری کنجاله سویا با عصاره های گیاهی غنی از تانن یا ساپونین بر کنتیک مرتبه اول گوارش پذیری نیتروژن در گاو های شیری هلشتاین

کیوان خطیبی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۷/۲۲

الگوسازی غیرخطی تأثیر بافر- قلیاها بر پاسخ های تخمیر شکمبه ای و سرنوشت نیتروژن در گاوهای شیرده هلشتاین با استفاده از روش های یادگیری ماشین و زیستی

زهرا اسدالهی سیدابادی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۷/۰۱

کارایی فراوری فیزیکی دانه جو بر ویژگی های برون تنی تخمیر شکمبه ای جیره های با توانایی درهاختن اسیدوز

سعید امدادی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

تاثیرغلظت کاهنده های تنشن(کشش سطحی) بر پتانسیل تخمیرپذیری شکمبه ای دانه دانه ذرت پولکی شده در روش رطوبتی-حرارتی

شهرزاد نراقی آزاد
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

نقش دینامیکی پروبیوتیک‌ها و ماهیت کربوهیدرات خوراک بر پاسخ‌های هضمی ‌و میکروبی در چالش‌های اسیدوز شکمبه‌ای گاو هلشتاین

محمد الهی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۵/۰۹

اثر مشترک افزودن اسید مالیک و اسید سیتریک بر ویژگی‌های تخمیر، غلظت و قابلیت هضم مواد مغذی سیلاژ یونجه

احسان خسروجردی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۴/۲۵

تبیین ارزش غذایی سیلاژ ذرت فرآوری شده با باکتری باسیلوس سوبتیلیس تراریخته و اسید فنیل لاکتیک

الناز کمی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۴/۰۳

تاثیر ال_کارنیتین در جیره های دوره انتقال حاوی فیزیک متفاوت دانه غلات بر پاسخ های تولیدی و متابولیکی گاوهای شیرده هلشتاین

محمدامین مهرجردی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۲/۱۳

تأثیر نوع بافر غیر آلی جیره گاوهای شیرده هلشتاین بر ویژگی‌های تخمیر و سوخت-ساز نیتروژن در شکمبه

عقیل قسمتی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۲۱

تأثیر ماهیت پروتئین قابل متابولیسم بر کنش فاز حاد (apr) گاوهای شیرده هلشتاین با چالش اسیدوز شکمبه ای

پریسا خیراندیش
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۵/۳۰

تاثیرمقادیرمتفاوت الیاف غیرقابل هضم و فرآیند فیزیکی خوراک آغازین بر ویژگی های رشد گوساله های شیری هلشتاین

فواد گاراژیان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۶/۳۰

بررسی ساختار مولکولی دانه جو فرآوری شده - شیمیایی- حرارتی- امواجی- با روشftir و تاثیر آن بر قابلیت استفاده از مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین

امیر هنرمند
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۳/۳۰

بررسی اثرافزودن اسیدسیتریک وپروپیونیک برکیفیت تخمیر،ویژگی های شیمیایی سیلاژیونجه و تاثیرآن بر ویژگی های تولیدی بره های نربلوچی

سیدمحمد حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۲/۲۰

بررسی اثر افزودن اسیدمالیک، اسیدفرمیک یا فعال کننده باکتریایی بر ویژگی‌های شیمیایی و گوارش پذیری سیلاژ یونجه در بره‌های نر بلوچی

مهدی زیدانلویی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۲/۱۸

تاثیر بافرهای شیمیایی جیره با توازن کاتیون- آنیون مختلف بر توانایی مصرف پروتون و سوخت- ساز نیتروژن در چالش های اسیدوز شکمبه ای گاوهای شیرده هلشتاین

سعید فدائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۰۵

تأثیر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس -تولید کننده پپتیدهای زیست فعال- بر ویژگی های تخمیری و میکروبی شکمبه ومتابولیکی گاوهای شیری هلشتاین با جیره های غنی از کربوهیدراتهای تند تجزیه

وداد یحفوفی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۲۸

تاثیر روشهای شیمیایی و آلی فراوری کنجاله سویا بر فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین در شرایط درون کیسه ای و برون تنی

سمیه محمودزائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۲۸

تاثیر سورفاکتنتها بربازدهی فرایند پخت رطوبتی-حرارتی دانه های جو و ذرت با استفاده از امواج مادون قرمز در گاوهای شیرده هلشتاین

فرزانه محمدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۷/۲۸

شاخص توازن کاتیون- آنیون یا شاخص ارزش بافری برخی از ترکیبات شیمیایی بر سوخت- ساز شکمبه‌ای نیتروژن جیره‌های گاوهای شیرده در شرایط برون تنی

زهرا اسدالهی سیدآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

تاثیر ثبات مواد مغذی در خوراک مایع بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین

امین درزی لمراسکی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

تأثیر بوم‌جور و مرحله رویش گیاه کوشیا اسکوپاریا (bassia scoparia (l.) a.j.scott) بر سوخت-ساز برون‌تنی شکمبه‌ای نیتروژن و ویژگی‌های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین در شرایط درون تنی

جواد فلاحتی زو
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۶/۲۳

تاثیر برخی اسانس های گیاهان منطقه زاگرس بر فراسنچه های تولید گاز متان ، تخمیرپذیری پروتئین و تولید پروتئین میکروبی جیره گاوهای شیرده هلشتاین در شرایط برون تنی و عملکرد تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین

سیدمسعود داودی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۲۸

مدل سازی ویژگی های گوارش پذیری برون تنی جیره های برمبنای گلوکوژنیک یا لیپوژنیک با مقادیر متفاوت پروتئین قابل تجزیه و تاثیرآن بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین

بهناز عینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۷/۰۴

تاثیر خوراک آغازین حاوی پسماند صنایع تقطیری گندم )تفاله گندم( و کنجاله سویا بر ویژگی های تولیدی و متابولیت های خونی گوساله های شیر خوار هلشتاین

محسن محروقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۳۱

تأثیر عوامل محرک رشد میکروبی شکمبه ای و روده ای گوساله های شیرخوار هلشتاین بر ویژگی های رشد، متابولیکی و تولید شیر در اولین دوره شیردهی.

حسن کارگر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۲۰

بهینه روش عمل آوری علف ترش شده ذرت، یونجه و جو با افزودنی های شیمیایی یا زیستی و تاثیر آن بر قابلیت استفاده از پروتئین در روده باریک در شرایط برون تنی و عملکرد تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین

سیدمحسن حسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۳/۰۸

تاثیر برون تنی فرآوری دانه جو با ترکیبات شیمیایی یا عصاره گیاهی با توانایی تعویض کاتیون برکینتیک گوارش پذیری نشاسته و تاثیر مشترک آن با پروتئین عبوری بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین

رضا ناصرالاسلامی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۲/۰۱

تأثیر روش های مختلف عمل آوری فیزیکی دانه نخود زراعی بر مدل های برون تنی هضم شکمبه ای برای استفاده در خوراک گاوهای شیرده هلشتاین

امیرمحمد پیرزاده نائینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۰/۰۵

اثر نوکلئوسایدهای خالص بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده، آنزیم های گوارشی، فراسنجه های بیوشیمیایی سرم و عملکرد سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی

علی دانشمند
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۳/۰۹

مقایسه روشهای برون تنی سه مرحله ای آنزیمی و بخش بندی نیتروژن ( cncps) با روش کشت ثابت برای تخمین نیتروژن غیر قابل استفاده منابع خوراکی در نشخوارکنندگان

فاطمه ولی زاده دالنجان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۲/۰۷

بررسی پاسخ های تغذیه ای، فیزیولوژیکی و پاتولوژیکی جوجه های گوشتی به افزودن آرژنین و گوآنیدینو استیک اسد به جیره در شرایط عادی و تحت تنش سرما و ارزیابی میزان بیان ژن pgc-1a و بیوژنز میتوکندری در خروسهای لاین حساس به آسیت

نیما خدام باشی امامی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۱/۳۰

تاثیر جیره های بر مبنای شاخص همزمانی نیتروژن و انرژی منابع خوراکی بر تخمیر پذیری و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی

فرناز ملک جهانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۱/۱۷

بررسی ویژگی های گوارش پذیری شکمبه ای و پس از شکمبه ای پروتئین کرم خاکی(آیزینیا فوتیدا) با استفاده از روش های برون تنی

رضوان صمصامی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۹/۳۰

تاثیر مولفه های محیطی و زیستی زیان رسان بر ویژگیهای تولیدی و تولید مثلی در گاوهای هلشتاین ایران

جمیل بهرام پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۹/۱۶

بررسی تاثیر استفاده از ecgدر پروتکل اوسینک برای گاوهای شیری با سطوح بالای bun

فرشید کرمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۳/۰۵

تأثیر برخی از اسانسهای گیاهی و افزودنیهای شیمیایی بر ویژگیهای تخمیری، میکروبی و گوارش پذیری سیلاژهای ذرت، علوفه کامل جو و تریتیکاله

علی اکبر حجت پناه منتظری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۹/۲۸

تأثیر برون تنی مکمل سازی خوراک های حاوی مقادیر متفاوت علوفه به مواد متراکم با مخلوط های بافرهای شیمیایی بر ارزش اسیدزایی، تولید متان و پروتئین میکروب

مینا جعفرپوربروجنی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۸/۱۹

تاثیر مقدار و ماهیت پروتئین خوراک آغازین یا جایگزین شیر بر ویژگیهای هضمی ، رشد و پاسخهای متابولیکی گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین

محمد رضا فروزان مهر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۶/۲۴

بررسی ویژگی های گوارش پذیری برون تنی جیره های گلوکوژنیک ولیپوژنیک حاوی دانه کتان وتاثیر آن بر شاخص های فیزیولوژیکی آبستنی میشهای بلوچی

مسعود دیدار خواه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۶/۱۵

تاثیر مرحله بلوغ و روش نگهداری علف یونجه بر ترکیب شیمیایی و فراهمی مواد مغذی برای گاو های شیرده با استفاده از روش dve/oeb

پریسا خیراندیش
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۵/۲۶

عنوان طرح: بررسی نقش برخی از ترکیبات ثانویه گیاهی و شیمیایی بر الگوی تخمیر شکمبه و تولید گاز متان در شرایط برون تنی(in vitro) و درون تنی (in vivo)

ملک حسین دلاور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۲۵

تاثیر استفاده از دانه کتان در خوراک گاوهای شیرده هلشتاین بر تولید گاز متان شکمبه ای در شرایط برون تنی

زهرا زمانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۳/۱۸

بررسی برخی عوامل درون خوراکی و برون خوراکی موثر بر تخمیرپذیری پروتئین و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی

علی فرامرزی گرمرودی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۲/۱۳

اثر برخی فاکتورهای خوراکی درتنظیم باز چرخش اوره در نشخوارکنندگان

الیاس ابراهیمی خرم آبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۲/۱۲

تعیین تأثیر اسانس‌های گیاهی آویشن و دارچین بر تجزیه‌پذیری پروتئین جیره‌های کاملاً مخلوط به روش نوین برون‌تنی

محمدرضا نظری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۲/۰۲

تعیین ظرفیت و شاخص ارزش بافری برخی از ترکیبات شیمیایی و تأثیر ان بر بار اسیدی جیره های حاوی مقادیر متفاوت علف یونجه در شرایط برون تنی

محبوبه حور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۲/۰۳

اثر فرآوری‌های شیمیایی ارقام مختلف دانه ی جو بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه ای و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی

سعید فدائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۱۲

تخمین فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین و تولیدپروتئین میکربی منابع مختلف خوراکی با استفاده از روشهای برون تنی

لیلا حیدری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۰/۲۲

تأثیر فرآوری‌های فیزیکی و شیمیایی دانه کتان و پتانسیل اکسیداسیون و احیای شکمبه بر دینامیک گوارش‌پذیری و پاسخ‌های ایمنی گوسفند در شرایط برون‌تنی و درون‌تنی

جواد امینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۰/۱۲/۱۶

تخمین فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین منابع مختلف خوراکی با روش های درون کیسه ای و برون تنی

جواد فلاحتی زو
کارشناسی ارشد | ۱۳۸۹/۱۲/۱۵

بررسی استفاده از تفاله تخمیری گندم در تغذیه گاوهای شیرده هلشتاین

سعید گوهری محمودآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۸۹/۰۹/۰۱

تعیین مشخصات جاذب های نانوساختار و نانوحفره بنتونیت (مونت موریلنیت) و بررسی کارایی آنها جهت سمیت زدایی آفلاتوکسین b1 در شرایط برون تنی (in vitro) و درون تنی (in vivo).

محسن مجتهدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۸۹/۰۸/۰۹

تبیین مدلهای دینامیکی گوارش پذیری نشاسته ارقام مختلف دانه‌های جو ایرانی در شرایط درون تنی و برون تنی

عین اله عبدی قزلجه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۸۹/۰۵/۰۹