1 |
تعریف آلودگی و فساد موادغذایی |
|
2 |
تغییر فیزیکی و شیمیایی حاصل از فساد در مواد غذایی- میکروبیولوژی شیر |
|
3 |
میکروبیولوژی شیر |
|
4 |
میکروبیولوژی شیر |
|
5 |
میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
|
6 |
میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
|
7 |
میکروبیولوژی ماکیان |
|
8 |
امتحان میانترم |
|
9 |
میکروبیولوژی تخم مرغ |
|
10 |
میکروبیولوژی شیرین کننده های طبیعی |
|
11 |
میکروبیولوژی نوشابه های صنعتی |
|
12 |
میکروبیولوژی ادویه ها |
|
13 |
میکروبیولوژی غذاهای کنسروی |
|
14 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی از مواد غذایی |
|
15 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی |
|
16 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی |
|
17 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی |
|
18 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی |
|