طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره ایجاد توانایی در دانش آموختگان رشته به منظور اداره یک واحد پرورشزنبور عسل
2 هدف کلی توانمند سازی دانشجویان در انجام فعالیت¬های عملی مورد نیاز در یک زنبورستان، افزایش بهره وری از منابع تولید - حفظ و حراست از منابع طبیعی و کشاورزی پایدار
3 شایستگی های پایه دانشجویان درس اصول تغذیه را گذرانده باشند. دانشجویان توانایی حضور در زنبورستان را داشته باشند
4 اهداف یادگیری آشنایی و توانمند سازی دانشجویان در انجام امور مختلف پرورش زنبور عسل آشنایی دانشجویان با فرآورده های زنبور عسل (عسل، گرده، بر موم، ژله رویال، زهر زنبور عسل) آشنایی دانشجویان با نیازهای یک زنبورستان شامل: جایگاه، لوازم و تجهیزات، شرایط اقلیمی )دما، رطوبت، تهویه، روشنایی و ..... (، آب و هوایی، تغذیه، دارو و درمان
5 روش تدریس سخنرانی، ارائه فیلم و اسلاید حضور در بازدید از زنبورستان
6 وظایف دانشجو حضور در کلاس درس موفقیت در آزمون های پایان ترم انجام عملی برخی از مهارت ها در زنبورستان
7 منبع کتاب پرورش زنبور عسل شهرستانی
8 مواد و امکانات آموزشی آزمایشگاه فیزیولوژی حیوانی مجهز به سامانه کامپیوتر، ویدئو پرژکتور، بلندگو، تخته و گچ و یا وایت برد و لوپ کلنی زنبور عسل مستقر در محل دانشکده کشاورزی حداقل 10 کلنی سرویس رفت و آمد برای بازدید دانشجویان از زنبورستان های منطقه
9 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم ارزیابی گزارش عملیات تدوین شده حضور در جلسات عملی
10 فایل Pdf File