1 |
مفاهیم و کلیات |
|
2 |
معیارهای ارزشیابی مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور |
|
3 |
تعیین ارزش غذایی اقلام خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور |
|
4 |
تخمین محتوای انرژی و اسیدهای آمینه اقلام خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور با استفاده از معادلات |
|
5 |
طبقه بندی مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور |
|
6 |
معرفی منابع انرژی در تغذیه طیور (غلات، منابع چربی) |
|
7 |
معرفی منابع پروتئینی در تغذیه طیور (کنجاله ها، منابع پروتئینی حیوانی) |
|
8 |
معرفی مکمل های ویتامین، معدنی و اسیدهای آمینه در تغذیه طیور |
|
9 |
دکتر ابراهیمی |
|
10 |
دکتر ابراهیمی |
|
11 |
دکتر ابراهیمی |
|
12 |
دکتر ابراهیمی |
|
13 |
دکتر ابراهیمی |
|
14 |
دکتر ابراهیمی |
|
15 |
دکتر ابراهیمی |
|