| 1 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 2 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 3 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 4 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 5 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 6 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 7 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 8 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 9 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 10 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 11 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 12 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 13 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 14 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 15 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 16 |
کلیات و اهمیت پرورش مرغان تخمگذار |
|
| 17 |
استاد همکار (دکتر حسن آبادی) |
|
| 18 |
بررسی عملکرد رشد پولت تخمگذار در دوره پرورش |
|
| 19 |
نکات مدیریتی در انتخاب، خرید، حمل و نقل جوجه یکروزه و یا پولت جایگزین شونده، دریافت و استقرار پرنده در سالن پرورش |
|
| 20 |
محاسبه و ارزیابی شاخص های عملکردی شامل درصد تخمگذاری، تولید تودهای تخم مرغ، مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک، ماندگاری در دوره تولید |
|
| 21 |
تامین شرایط محیطی )دما، رطوبت، تهویه، روشنایی ( مطلوب در پرورش مرغان تخمگذار |
|
| 22 |
مدیریت گله در شرایطمحیطی مختلف (استرس گرمایی و .....) |
|
| 23 |
تامین خوراک پولت های تخمگذار |
|
| 24 |
تامین خوراک مرغان تخمگذار در مراحل مختلف سنی سیکل نخست تولید |
|
| 25 |
تامین خوراک مرغان تخمگذار در دوره تولک بری |
|
| 26 |
تامین خوراک مرغان تخمگذار در دوره دوم تولید |
|
| 27 |
ارزیابی کیفیت ظاهری تخم مرغ و تعیین وزن نسبی اجزای تخم مرغ |
|
| 28 |
ارزیابی کیفیت پوسته تخم مرغ |
|
| 29 |
جمع آور، انتقال و کشتار مرغان تخمگذار |
|
| 30 |
ارزیابی عملکرد، محاسبه سود و زیان یک دوره پرورش مرغ تخمگذار |
|
| 31 |
جمع بندی درس و رفع اشکال |
|
| 32 |
آزمون عملی |
|
| 33 |
آزمون عملی |
|