| 1 |
بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 2 |
پروژه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 3 |
پروژه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 4 |
صنایع بسته بندی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 5 |
صنایع تخمیری |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 6 |
صنایع تخمیری |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 7 |
کاربردانزیمهادرصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 8 |
مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای تخمیری |
مهندسی بیوسیستم |
کارشناسی |
| 9 |
میکرو بیولوژی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 10 |
میکروبیولوژی عمومی |
خاکشناسی |
کارشناسی |
| 11 |
میکروبیولوژی عمومی |
علوم دامی |
کارشناسی |
| 12 |
میکروبیولوژی عمومی |
خاکشناسی |
کارشناسی |
| 13 |
میکروبیولوژی عمومی |
مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز |
کارشناسی |
| 14 |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 15 |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 16 |
بیوتکنولوژی فرایند های تخمیر |
زیست شناسی |
کارشناسی ارشد |
| 17 |
بیوتکنولوژی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 18 |
بیوتکنولوژی موادغذایی 1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 19 |
توکسیکولوژی موادغذائی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 20 |
توکسیکولوژی موادغذائی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 21 |
زیست فناوری فرآورده های آبزیان |
شیلات |
کارشناسی ارشد |
| 22 |
سمینار - 1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 23 |
سمینار - 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 24 |
سمینار -1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 25 |
کنترل شیمیایی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 26 |
مسئله مخصوص |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 27 |
مسئله مخصوص |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 28 |
میکروبیولوژی عمومی |
اگروتکنولوژی |
کارشناسی ارشد |
| 29 |
میکروبیولوژی عمومی |
اگروتکنولوژی |
کارشناسی ارشد |
| 30 |
میکروبیولوژی عمومی |
اگروتکنولوژی |
کارشناسی ارشد |
| 31 |
آنزیمولوژی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 32 |
بیوتکنولوژی در صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 33 |
بیوتکنولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 34 |
بیوتکنولوژی موادغذایی 1 |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 35 |
ژنتیک مولکولی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 36 |
سم شناسی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
| 37 |
کاربردانزیمهادرصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 38 |
کربوهیدراتهای موادغذایی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 39 |
میکروبیولوژی پیشرفته مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
دکتری (Ph.D) |
| 40 |
تکنولوژی فرآورده های دامی و کشاورزی |
مشترک - مهندسی |
کارشناسی ناپیوسته |