| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تخصصی |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با پرورش جوجه گوشتی در ایران و تنظیم جیره های غذایی این پرندگان در سنین مختلف |
| 3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با پرورش طیور |
| 4 |
اهداف یادگیری |
کسب توانایی پرورش جوجه گوشتی و تغذیه آنها |
| 5 |
روش تدریس |
پاورپوینت، نرم افزار UFFDA |
| 6 |
وظایف دانشجو |
مطالعه مطالب تدریس شده و حل کردن جیره ها توسط نرم افزار و تحویل آنها |
| 7 |
منبع |
1- کتاب تغذیه طیور، نویسندگان: استیون لیسون و جان سامرز، مترجم دکتر ابوالقاسم گلیان، دکتر محمد سالار معینی و مهندس مژگان مظهری، انتشارات شرکت پژوهش و توسعه کشاورزی کوثر
2- کتاب تغذیه و منابع غذایی طیور (منابع، ترکیبات و ارزش غذایی خوراک)، نویسندگان: جی ام مک نب و کی ان بورمن، مترجم: دکتر احمد حسن آبادی، دکتر سعید خلجی، انتشارات دانشگاه |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت، نرم افزار UFFDA |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون میانترم و پایانترم کتبی، نمرات مستمر به جیره نویسی |
| 10 |
فایل |
Pdf File |