سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و ویژگی کلی لیپیدها
2 اسیدهای چرب ضروری و خواص چربی‌ها
3 انواع لیپیدهای بدون گلیسرول
4 انواع لیپیدهای بدون گلیسرول
5 هضم چربی‌ها
6 عوامل روده‌ای سرعت عبورو اثر متقابل با سایر مواد
7 عوامل روده‌ای سرعت عبورو اثر متقابل با سایر مواد
8 ارزش غذایی چربی‌ها
9 ارزش نسبی انرژی لیپیدها
10 ارتباط بین انرژی قابل سوخت و ساز با قابلیت هضم
11 فسفولیپیدها به عنوان منبع انرژی
12 لیپوپروتئین‌ها و متابولیسم آن در طیور
13 عوارض مصرف چربی زیاد در جیره مرغ تخمگذار
14 اصلاح ترکیبات لیپیدی گوشت و تخم مرغ
15 کربوهیدرات‌ها در تغذیه طیور، مقدمه ، تاریخچه و آینده تغذیه کربوهیدرات‌ها، طبقه بندی شیمیایی
16 کربوهیدرات‌ها در تغذیه طیور، مقدمه ، تاریخچه و آینده تغذیه کربوهیدرات‌ها، طبقه بندی شیمیایی
17 منوساکاریدها، مشتقات کربوهیدراتی، دی ساکاریدها و سایر الیگو ساکارید‌ها
18 منوساکاریدها، مشتقات کربوهیدراتی، دی ساکاریدها و سایر الیگو ساکارید‌ها
19 لیگنین، گلوکونئوژنز، ترکیب کربوهیدراتی مواد خوراکی
20 اثر NSP بر ارزش غذایی خوراک
21 چربی و تولید انرژی قابل متابولیسم از آن
22 اثر NSP بر ارزش غذایی خوراک
23 چربی و تولید انرژی قابل متابولیسم از آن
24