| 1 |
تاریخچه و آشنایی با کشت اولیه، پاساژ و فریز |
|
| 2 |
آشنایی با مفاهیم و محدودیت های کشت سلول |
|
| 3 |
سرم جنینی گاو و روش های تست آن |
|
| 4 |
آلودگی های کشت سلول 2 |
|
| 5 |
مقدمه ای بر کشت سلول و بافت و کاربردهای آن |
|
| 6 |
انواع محیط کشت و افزودنی ها |
|
| 7 |
آلودگی های کشت سلول |
|
| 8 |
نحوه چسبیدن سلول ها و انواع ظروف کشت |
|
| 9 |
استحصال سلول های بنیادی رویانی |
|
| 10 |
تعیین ویژگی های سلول های بنیادی رویانی |
|
| 11 |
اصول و انواع روش های ترانسفکشن |
|
| 12 |
آشنایی با دستگاه ها و اصول استریل کردن |
|
| 13 |
روش های عملی کشت سلول |
|
| 14 |
روش های عملی کشت سلول 2 |
|
| 15 |
ارائه سمینار |
|