| 1 |
علم میکروبیولوژی و تاریخچه آن |
|
| 2 |
اهمیت میکروبیولوژی در کشاورزی |
|
| 3 |
رده بندی میکرو ارگانیسم ها |
|
| 4 |
روش های مطالعه میکروارگانیسم ها |
|
| 5 |
باکتری ها و ساختار آنها (اجزای مشترک) |
|
| 6 |
باکتری ها و ساختار آنها (اجزای مشترک) |
|
| 7 |
باکتری ها و ساختار آنها(اجزای غیر مشترک) |
|
| 8 |
باکتری ها و ساختار آنها(اجزای غیر مشترک) |
|
| 9 |
ژنتیک میکروبها |
|
| 10 |
تغییرات ژنتیکی و موتاژن ها |
|
| 11 |
انواع تغییرات ژنتیکی |
|
| 12 |
روش های انتقال ژن بین باکتری ها |
|
| 13 |
ویروس ها و رده بندی آنها |
|
| 14 |
ژنتیک ویروس ها |
|
| 15 |
قارچ ها با تاکید بر مخمرها |
|
| 16 |
میکروارگانیسم ها ی مهم در بیوتکنولوژی کشاورزی |
|