# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | تخصصی |
2 | هدف کلی | آشنایی با روشهای جداسازی خالص سازی نگهداری و شناسایی قارچها و شبه قارچها |
3 | شایستگی های پایه | آشنایی با اصول و مفاهیم قارچ شناسی |
4 | اهداف یادگیری | شناخت قارچها و شبه قارچها |
5 | روش تدریس | آموزش مجازی در وبینار و عملی در آزمایشگاه |
6 | وظایف دانشجو | حضور فعال در جلسات کلاس و انجام تکالیف محوله |
7 | منبع | Introduction to Fungi |
8 | مواد و امکانات آموزشی | کامپیوتر و امکانات آزمایشگاهی |
9 | نحوه ارزشیابی | آزمون و تکلیف |
10 | فایل | Pdf File |