1 |
مقدمه-تقسیم بندی گیاهان زراعی |
|
2 |
ادامه تقسیم بندی گیاهان زراعی |
|
3 |
اندام های گیاه - ریشه و ساقه |
|
4 |
اندام های گیاه - برگ و گل |
|
5 |
اندام های گیاه - دانه یا بذر |
|
6 |
خصوصیات بذر- ضد عفونی و تکثیر بذر |
|
7 |
قوانین حداقل, شلفورد, بازده نزولی و ..... |
|
8 |
اثر عوامل اقلیمی بر رشد گیاه: دما و نور |
|
9 |
خاک: اجزای خاک و خصوصیات خاک |
|
10 |
آب: رابطه آب خاک و گیاه |
|
11 |
عناصر غذایی - تثبیت بیولوژیکی نیتروژن و فسفر |
|
12 |
خاک های اسیدی, شور و قلیا و اصلاح آنها |
|
13 |
آماده کردن بستر بذر |
|
14 |
بازدید از کارگاه ماشین آلات |
|
15 |
ادوات شخم و خاک ورزی |
|
16 |
شخم: روش ها و خصوصیات آن |
|
17 |
کاشت بذر: روشها, تاریخ, تراکم و عمق کاشت |
|
18 |
آبیاری: روشها و مدار آبیاری |
|
19 |
تنک, واکاری, خاک دادن, وجین, خزانه و نشاکاری |
|
20 |
کود پاشی: انواع کودهای شیمیایی و آلی |
|
21 |
عوامل خسارت زا: الف- علفهای هرز و روشهای کنترل آن |
|
22 |
ب- آفات گیاهی و روشهای کنترل آن |
|
23 |
ج- بیماریهای گیاهی و روشهای کنترل آن |
|