1 |
مقدمه و اهمیت تغذیه گیاهی |
|
2 |
تعریف و گروهبندی عناصر ضروری و عناصر مفید |
|
3 |
محیط های تغذیه گیاه، محلول های غذایی و مقایسه آنها با خاک |
|
4 |
غشاهای بیولوژیک و انتقال از عرض غشای پلاسمایی |
|
5 |
ساز و کارهای جذب یونها در ریشه |
|
6 |
اثر رقابت بین یون ها در جذب ریشه |
|
7 |
جذب یون و آب در طول و عرض ریشه |
|
8 |
انتقال دور در آوند چوبی، بارگیری و تخلیه |
|
9 |
انتقال در آوند آبکش، انتقال مجدد و چرخه عناصر غذایی |
|
10 |
جذب و آزاد سازی گازها از روزنه |
|
11 |
جذب محلول ها از کوتیکول و روزنه و نشت عناصر از برگ ها |
|
12 |
جذب و انتقال نیتروژن متابولیسم نیتروژن فیزیولوژی جذب نیتروژن تحت تنش |
|
13 |
جذب و انتقال فسفر متابولیسم فسفر فیزیولوژی جذب فسفر تحت تنش |
|
14 |
جذب و انتقال پتاسیم، متابولیسم پتاسیم فیزیولوژی جذب پتاسیم تحت تنش |
|
15 |
جذب و انتقال ریز مغذی ها |
|
16 |
کمبود مواد غذایی و روش های تشخیص آن |
|