طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با مفاهیم اکولوژی و عوامل محیطی-اجتماعی و اقتصادی موثر در تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی، عوامل موثر بر امنیت غذایی
3 شایستگی های پایه شناخت عوامل اجتماعی، محیطی، اقتصادی موثر بر غذا و وضعیت تغذیه و تعیین جایگاه کشاورزی در ایجاد سلامت جامعه و امنیت غذایی
4 اهداف یادگیری تعیین شاخص های پویایی و ساختاری جمعیت موثر بر انتخاب غذا و ارائه راهکارهای بهبود تولید و مصرف پایدار غذا در سیستم های روستایی و شهری و ارزیابی وضعیت امنیت غذایی
5 روش تدریس ارائه درس با استفاده از امکانات سمعی و بصری به صورت پاورپوینت، ارائه مقالات مربوط به هر موضوع و بحث در خصوص مطالب و سرفصل ها
6 وظایف دانشجو حضور منظم و فعال در کلاس، انجام تکالیف از جمله ارایه سمینار و شرکت در مباحث
7 منبع کوچکی ع.؛ نصیری محلاتی م.؛ خرم دل س، خواجه حسینی م. 1401. اگرواکولوژی مناطق خشک دفتر اول: بوم شناخت غذا. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. کوچکی ع.؛ نصیری محلاتی م.؛ خرم دل س، خواجه حسینی م. 1401. اگرواکولوژی مناطق خشک دفتر دوم: مدیریت منابع و بوم‌نظام‌های تولید. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. مسعود نیا، ا. 1389. جامعه شناسی پزشکی.. انتشارات‌ دانشگاه تهران . آذری، س.، احمدی، ب.، باطبی، ع.، پورانصاری، ز.، شجاعی زاده، د.، فرزیانپور، ف.، مصباح، ا.، ناظمی، ل. و فتح آبادی، ج. 1382. سلامت همگانی و اکولوژی انسانی. انتشارات نسل فردا نصیری محلاتی، م .؛ کوچکی ع.؛ رضوانی مقدم پ. و بهشتی.1380. اگرواکولوژی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. جهان و همکاران.1394. اگرواکولوژی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
8 مواد و امکانات آموزشی درس به صورت تئوری و با استفاده از کامپیوتر و امکانات سمعی و بصری (ویدئو پروژکتور) ارائه میشود.
9 نحوه ارزشیابی ارزشیابی مستمر و شرکت در مباحث کلاسی 8 نمره ، تکالیف درسی و ارائه سمینار 7 نمره و امتحان پایان ترم 5 نمره