طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با تولید محصولات ارگانیک و نقش آنها در بهبود محیط زیست و سلامت جامعه
3 شایستگی های پایه شناخت اهداف، مبانی، اصول و ابزار های تولید محصولات زراعی ارگانیک.
4 اهداف یادگیری بررسی وجود آلاینده‌های شیمیایی در محصولات زراعی رایچ در مقایسه با محصولات زراعی ارگانیک. ترویج استفاده از آفت‌کش‌های طبیعی. مدیریت اکولوژیکی کنترل آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز بدون استفاده از سموم سنتتیک آشنایی با روش های بهبود ساختار، بافت و حاصلخیزی خاک تولید مواد غذایی با کیفیت فرآیند/تغذیه ارگانیک بالاتر
5 روش تدریس روش تدریس بصورت حضوری و در شرایط خاص بصورت مجازی و با استفاده از Webinar، Vroom و VU خواهد بود که در آن معرفی منابع، ارائه سر فصل با استفاده از امکانات سمعی و بصری پاورپوینت و ارائه مقالات مربوط و بحث در خصوص مطالب و سرفصل ها.
6 وظایف دانشجو حضور منظم و فعال در کلاس، انجام تکالیف از جمله ارایه سمینار و شرکت در مباحث درسی
7 منبع حاجی محمدی، ب.، اسلامی، گ.، زندی، ه. 1396. سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی ارگانیک. دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد علیزاده، ا. 1400. کشاورزی ارگانیک با محوریت آفت­کش‌ها و کودهای سازگار با محیط زیست. مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان‌غربی ۲۸۵ صفحه شهرام گودرزی و مجتبی ابراهیمی. 1397. کشاورزی ارگانیک. انتشارات تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (تاک) .260 ص مجتبی ابراهیمی، زینب بصیری. 1397. کشاورزی ارگانیک. انتشارات تحقیقات آموزش کشاورزی. 250 ص
8 مواد و امکانات آموزشی درس به صورت حضوری با استفاده از کامپیوتر و و نرم افزار های مربوطه ارائه میشود ودر موارد خاص ممکن است درس بصورت مجازی و با استفاده از وبینار یا ویروم برگزار گردد.
9 نحوه ارزشیابی ارزشیابی مستمر در طول ترم 35%، ارائه سمینار 20%، ارایه مقاله 10% و امتحان پایان ترم 35%