دکتر مهرداد سرخیل

استادیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 بررسی ساختمان عضله ماهی
2 شرح مکانیسم انواع فساد در ماهی و فرآورده های آن
3 روشهای اندازه گیری درجه فساد در ماهی بوسیله آزمایشات شیمیایی
4 چگونگی سرد کردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری
5 روشهای مختلف تولید یخ
6 روشهای انجماد ماهی
7 نگهداری ماهی منجمد در انبار
8 نحوه تهیه کنسرو ماهی
9 بررسی نحوه بروز فساد در کنسرو ماهی
10 نحوه تهیه روغن و پودر ماهی
11 روش عمل آوری خاویار
12 روش تهیه سوسیس ماهی
13 بررسی ترکیبات شیمیایی گوشت ماهی
14 روش تهیه سوریمی و ماریناد
15 روش نمک سود کردن ماهی
16 روش دودی کردن ماهی