1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس به صورت تخصصی و به ارزش 2 واحد (نظری و عملی) ارایه می شود. پیش نیازی برای این درس در نظر گرفته نشده است. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مهمترین سیستم های هیدروپونیک - توانایی در تهیه و مدیریت محلول های غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
اطلاعات کلی در مورد شیمی تغذیه و نحوه رشد گیاهان در کشت بدون خاک |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مهمترین سیستم های هیدروپونیک - توانایی در تهیه و مدیریت محلول های غذایی |
5 |
روش تدریس |
ارایه بخش نظری در کلاس درس و انجام عملیات مربوط در گلخانه و آزمایشگاه |
6 |
وظایف دانشجو |
همراهی در مباحث نظری و به خصوص عملی درس - مطالعه مفاهیم شیمی تغذیه |
7 |
منبع |
هیدروپونیک (آبکشت)، حمید مهرآوران، انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
سیستم جهت ارایه کلاسی - آزمایشگاه و نمک های غذایی - گلخانه هیدروپونیک |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی مستمر خصوصا در بخش عملی - ارزیابی پایان دوره |