1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس به ارزش 2 واحد تخصص به صورت نظری برای تمامی دانشجویان کارشناسی علوم باغبانی ارایه می گردد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مبانی تغذیه گیاهان
آشنایی با جذب عناصر غذایی در گیاهان و متابولیسم آنها
شناخت محلول های غذایی و کاربرد آنها |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با آناتومی و فیزیلوژی گیاهان و مبانی شیمی عناصر |
4 |
اهداف یادگیری |
شناخت کارکرد و همچنین علایم کمبود عناصر عذایی در گیاهان |
5 |
روش تدریس |
به صورت شفاهی، گفتگو محور و ارایه پاورپوینت |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور در تمامی جلسات و مشارکت در مباحث مورد طرح
مطالعه پیرامون مطالب سرفصل |
7 |
منبع |
تغذیه درختان میوه (بابالار و پیرمرادیان، انتشارات دانشگاه تهران)
اصول تغذیه معدنی گیاهان (جلال طباطبایی، انتشارات دانشگاه تبریز)
فیزیولوژی گیاهی، متابولیسم و تغذیه (پل مازلیاک، ترجمه حسن حکمت شعار، انتشارات دانشگاه تبریز) |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کلاس دارای سیستم |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حضور دانشجو
امتحان میان و پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |